Fullpakket med hjertesunt fett er avokado superfood av ypperste klasse og noe du kan unne deg når som helst.
Teknisk sett er det en frukt, men vi benytter den likevel som en grønnsak. Nyt avokado naturell, bruke den som topping, i salat eller selvsagt i guacamole. Uansett får du med deg de helsemessige fordelene.

Bruschetta med avokado og salami

Hvor godt er det vel ikke med bruschetta og avokado er helt perfekt her. Sammen med et par skiver god salami blir dette en lekker lunsj.

Krabbe- og avokadosmørbrød

Fysen på noe digg eller skal du lage en forrett som slår an? Krabbe og avokado er en god kombinasjon og om det er til 2 eller 20 så lager du denne rågode toasten i løpet av få minutter – og det blir en garantert hit.

Gratinert avokado med chorizo

Har du prøvd å gratinere avokado? Gjør det! Denne lille lekkerbisken kan du ha som forrett, på tapas-bordet eller som middag med en frisk salat og godt brød ved siden av.

Løvbiff med avokadosalsa

Dette er en skikkelig kosemat som tar minimalt med tid å lage. Biff med avocadosalsa og mozzarella er dessuten en super rett å servere når du får gjester – eller når du vil kose deg litt ekstra.

Meksikansk lasagne

Lasagne slår aldri feil og her har du en variant som sikkert kommer til å slå godt an. Denne har en meksikansk vri og smaker supert med frisk avokado på toppen.

Transelate »