Hvitløkssmuler piffer virkelig opp aspargesene og blir en supergod forrett eller som tilbehør ved siden av kjøtt og fisk.

1 bunt asparges
1/2 dl olivenolje
3-4 fedd hvitløk
2 skiver brød eller brødsmuler
Bladpersille
Salt og pepper

  • Rens/skrell aspargesen og skrell hvitløken
  • Varm oljen i en panne og tilsett knuste hele hvitløksfedd
  • Stek til hvitløken har fått litt farge. Fjern så hvitløken fra oljen og tilsett brødsmulene
  • Rør hele tiden på svak varme til brødet har fått en fin gylden farge og er sprø
  • Kok aspargesen i 3-5 minutter
  • Anrett aspargesen med brødsmulene på toppen og hakket persille
  • Avslutt med et par klyper havsalt og grovkvernet pepper
Biff med godt følge

Biff med godt følge

Grillet asparges med egg

Grillet asparges med egg

Torsk med chorizo og paprikasaus

Torsk med chorizo og paprikasaus