Hvitløkssmuler piffer virkelig opp aspargesene og blir en supergod forrett eller som tilbehør ved siden av kjøtt og fisk.
Asparges med hvitløkssmuler
Antall porsjoner: 4
Tilberedningstid:
Nutrition facts:
1200 calories
120 fat
INGREDIENSER
1 bunt asparges
1/2 dl olivenolje
3-4 fedd hvitløk
2 skiver brød
Bladpersille
Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
- Smuldre brødet enten med kniv eller i en foodprosessor
- Varm oljen i en panne på middels varme og tilsett knuste hvitløksfedd -stek til hvitløken har fått litt farge.
- Fjern så hvitløken fra oljen og tilsett brødet - stek på svak varme til brødet har fått en fin gylden farge og er sprø - rør jevnlig
- Knekk av enden på aspargesen og skrell den ved behov - kok aspargesen i 3-5 minutter
- Anrett aspargesen med brødsmulene på toppen og hakket persille
- Avslutt med et par klyper havsalt og grovkvernet pepper