Asparges er smaken av vår og tidlig sommer. Denne varianten er klassisk i form av spekeskinke, men brie og nøtter gir en artig og smakfull vri.

6 asparges
6 skiver spekeskinke
6 skiver brie
Valnøtter
Pepper

  • Forvarm ovnen til 225 grader

  • Knekk eller skjær av den nederste delen av asparges

  • Kok aspargesene i 3 min i lettsaltet vann - hell av vannet

  • Surr spekeskinke rundt hver av stilkene og legg på en tynn skive brie. Topp med hakkede valnøtter og grovkvernet pepper

  • Stek i ovnen i ca 10 minutter til osten smelter og har fått litt farge

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid

15 minutter

Asparges med reker, kokt egg og Hollandaisesaus Når det er asparges å få kjøpt må du benytte sjansen for sesongen er så altfor kort. Asparges i seg selv trenger svært lite behandling og er nydelig i seg selv, men med dette tilbehøret blir retten en fest.

Asparges med reker, kokt egg og Hollandaisesaus