I denne salaten møter de bakte rødbetene, med sin jordaktige sødme, og den fløyelsmyke avokadoen en spennende løkdressing. Herlig i seg selv, men passer også perfekt ved siden av kjøtt og spesielt grillmat.
I denne salaten møter de bakte rødbetene, med sin jordaktige sødme, og den fløyelsmyke avokadoen en spennende løkdressing. Herlig i seg selv, men passer også perfekt ved siden av kjøtt og spesielt grillmat.
2 rødbeter (middels store)
2 avokado
2 ss olivenolje
1 dl vann
Ruccola
Dressing
1 løk, rød- eller sjalottløk
2 ss rødvinseddik
2 ss sitronsaft
1-2 ts Dijonsennep
1-2 ts honning
1 dl nøytral olje - for eksempel raps, solsikke eller druekjerneolje
Salt og pepper
Server med ristet brød eller som tilbehør til for eksempel grillmat. Du kan bake rødbetene i forkant. De holder seg i mange dager i kjøleskap.