1.4K
Avokadotartar er en lekker rett og ikke minst enkel å lage. Den gjør seg fint som forrett, men er også perfekt ved siden av det meste av kjøtt – ikke minst grillmat.
Avokadotartar er en lekker rett og ikke minst enkel å lage. Den gjør seg fint som forrett, men er også perfekt ved siden av det meste av kjøtt – ikke minst grillmat.
2 avokado
1/2 rødløk
1 ss kapers
1/2 jalapeño eller grønn chili
Persille eller koriander
2 ss olivenolje
1 ss Dijon-sennep
1 ss sitronsaft
3 dråper Worcestershire sauce
Salt pepper
Baguette/landbrød
Bland sammen olivenolje, sennep, sitronsaft og Worcestershire sauce
Finhakk løk og jalapeño/chili og skjær avokado i små terninger - bland så alt sammen og smak til med salt og pepper
Pensle brødet med litt olje og rist det lett i en panne
Form tartarene pent og server med brød og litt urter på toppen