Avokadotoast og posjert egg er en fantastisk god frokost eller lunsj. Det er noe med kombinasjonen avokado og egg som passer så godt sammen. Noen friske urter og et dryss med salt og pepper, så er du i boks.
Avokadotoast og posjert egg er en fantastisk god frokost eller lunsj. Det er noe med kombinasjonen avokado og egg som passer så godt sammen. Noen friske urter og et dryss med salt og pepper, så er du i boks.
1 avokado
2 egg
1 ss olivenolje
1 ts dijonsennep
Salt og pepper
Surdeigsbrød - eller annet brød
Spirer eller urter
Lag avokadokremen ved å rense og mose avokadoen med en gaffel - det skal være litt grovt
Bland inn dijonsennep, salt og pepper
Posjer egget. Jeg synes den vanlige måten er vanskelig så jeg har litt plastfolie i en liten skål, smører det med et par dråper olje og kakker egget i. Surr folien godt sammen og kok eggepakken i fem minutter
Pensle brødet med olivenolje og grill det lett i en panne
Legg en god posjon av avokadokremen på brødet og topp med egget og gjerne noen urter eller spirer