Alt-i-ett-panne eller pytt i panne er super og rask hverdagsmat. I denne er det blant annet bacon, sopp og poteter. Eplene gir et syrlig bidrag og gjør retten ekstra spennende. 

300 gr bacon
500 gr poteter
1 eple
1 fedd hvitløk
6-8 champignon
1 løk
1 purre
Timian - frisk eller tørket
Salt og pepper

  • Skjær bacon i store biter og stek dem sprø i en panne - legg dem over på kjøkkenpapir

  • Del potetene i to eller fire (avhengig av hvor store de er) og stek de gyldne i en panne sammen med baconfettet og litt olje eller smør

  • Del champignon i tynne båter og skjær eple i terninger, behold skallet på

  • Når potetene begynner å bli møre tilsetter du champignon og epler samt timian og hvitløk

  • Bland inn bacon og smak til med salt og pepper

  • Avslutt med et dryss finhakket purre

Serveres som den er eller med en salat og brød

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Pølse og linsepanne Dette er skikkelig kosemat som vi unner oss rett som det er. Med gode pølser, linser og masse grønnsaker blir det en sunn og smakfull rett. Jeg toppen det hele med karamellisert løk og en dæsj rømme eller matyoghurt.

Pølse og linepanne

Sopp, ost og egg i panne. Sopp, egg og ost er en herlig kombinasjon. Ta den soppen som er tilgjengelig og topp det hele med litt sprøstekt bacon om du vil.

Sopp og egg i panne

Huevos rancheros - Egg og tomater i panne. En meksikansk rett som som gir et herlig kick

Huevos rancheros - Egg og tomater i panne

Nudler med speilegg. Dette superraske og velsmakende måltidet er perfekt når du føler deg litt slakk. Proppfull av godsaker som gjør godt for kropp og sjel.

Nudler med speilegg

Transelate »