1.7K
Biffsalat med fritert ingefær og pastinakk er tettpakket med god smak. Det er en superenkel rett å lage og den er aldeles lekker. Og, en god biffsalat er aldri feil
Biffsalat med fritert ingefær og pastinakk er tettpakket med god smak. Det er en superenkel rett å lage og den er aldeles lekker. Og, en god biffsalat er aldri feil
250-300 gr biff - mørbrad, ytrefilet eller indrefilet
1 bunt asparges
Black pepper wok-saus
Olivenolje
1 pastinakk
4 fedd hvitløk
Ingefær ca 4 sm lang
2-3 del frityrolje
Salt og pepper
Fjern skallet på ingefær og pastinakk og skjær dem i tynne skiver på langs med en mandolin eller en råkostskreller
Rens og skjær hvitløken i tynne skiver
Varm frityrolje i en kjele og friter ingefær og pastinakk - legg til side på kjøkkenpapir
Krydre kjøttet med salt og pepper og stek det på middels+ varme i 4-5 minutter på hver side (avhengig av hvor tykt kjøttet er) sammen med black pepper sausen - Ta ut kjøttet fra pannen og la kjøttet hvile
Ha asparges i pannen og tilsett 2-3 ss olivenolje - stek til aspargesen får litt farge - ca 3 minutter. Tilsett hvitløken mot slutten og stek til hvitløken har fått en gyllen farge
Skjær kjøttet i skiver og dander elementene og server