Tettpakket med smak, superenkelt og alldeles lekkert

250-300 gr biff - mørbrad, ytrefilet eller indrefilet
1 bunt asparges
Black pepper wok-saus
Olivenolje
1 pastinakk
4 fedd hvitløk
Ingefær ca 4 sm lang
2-3 del frityrolje
Salt og pepper

  • Fjern skallet på ingefær og pastinakk og skjær dem i tynne skiver på langs med en mandolin eller en råkostskreller

  • Rens og skjær hvitløken i tynne skiver

  • Varm frityrolje i en kjele og friter ingefær og pastinakk - legg til side på kjøkkenpapir

  • Krydre kjøttet med salt og pepper og stek det på middels+ varme i 4-5 minutter på hver side (avhengig av hvor tykt kjøttet er) sammen med black pepper sausen - Ta ut kjøttet fra pannen og la kjøttet hvile

  • Ha asparges i pannen og tilsett 2-3 ss olivenolje - stek til aspargesen får litt farge - ca 3 minutter. Tilsett hvitløken mot slutten og stek til hvitløken har fått en gyllen farge

  • Skjær kjøttet i skiver og dander elementene og server

Ovnsstekte poteter passer perfekt til

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid
40 minutter

Biffsmørbrød med avokadosalsa og mozzarella

Biffsmørbrød med avokadosalsa og mozzarella