Enkel, men allikevel en fantastisk middag når man vil kose seg med noe ekstra godt. Her er det enkle få ingredienser, men unn deg en god olivenolje og balsamico som dressing.
300 gr biffkjøtt (entrecot, mørbrad, eller ytrefilet)
6 champignon (gjerne aromachampignon)
1 pk tomater (cherry, Dulcita, torrito eller andre søte små tomater)
1 pk spinat eller baby leaf blanding
6 charlottløk
Pinjekjerner
Olivenolje
Balsamico
Gni kjøttet med salt og pepper og stek det på middels/høy varme i 3-4 minutter på hver side - legg til side
Del løken i to og stek den på middels varme til den får en fin farge
Rist pinjekjerner i en tørr panne - legg til side
Del soppen i fire og stek den på høy varme i smør i 3-4 minutter - salt og pepper
Legg spinat/salat på tallerken og dander resten av ingrediensene over
Servér med godt brød og en deilig rødvin