Enkel, men allikevel en fantastisk middag når man vil kose seg med noe ekstra godt. Her er det enkle få ingredienser, men unn deg en god olivenolje og balsamico som dressing.

300 gr biffkjøtt (entrecot, mørbrad, eller ytrefilet)
6 champignon (gjerne aromachampignon)
1 pk tomater (cherry, Dulcita, torrito eller andre søte små tomater)
1 pk spinat eller baby leaf blanding
6 charlottløk
Pinjekjerner
Olivenolje
Balsamico

  • Gni kjøttet med salt og pepper og stek det på middels/høy varme i 3-4 minutter på hver side - legg til side

  • Del løken i to og stek den på middels varme til den får en fin farge

  • Rist pinjekjerner i en tørr panne - legg til side

  • Del soppen i fire og stek den på høy varme i smør i 3-4 minutter - salt og pepper

  • Legg spinat/salat på tallerken og dander resten av ingrediensene over

Servér med godt brød og en deilig rødvin

Antall porsjoner2 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Biffsmørbrød. Biff er alltid godt og et biffsmørbrød er en variant som definitivt bør prøves. Superdupert når du vil kose deg med noe godt.

Biffsmørbrød

Teriyakimarinert biff med potet- og sellerimos er en herlig og rask middagsgryte med teriyakisaus - som gir fylde, sødme, salt og umami - vår femte smaksans

Teriyakimarinert biff med potet- og sellerimos

Dette er skikkelig kosemat som tar minimalt med tid å lage. Løvbiff med avocadosalsa og mozzarella er dessuten en super rett å servere når du får gjester,- eller når du vil kose deg litt ekstra

Løvbiff med avokadosalsa og mozzarella

Transelate »