Dette er en skikkelig lekkerbisken som tar minimalt med tid å lage. Biff med avocadosalsa og mozzarella er dessuten en super rett å servere når du får gjester – eller når du vil kose deg litt ekstra
Dette er en skikkelig lekkerbisken som tar minimalt med tid å lage. Biff med avocadosalsa og mozzarella er dessuten en super rett å servere når du får gjester – eller når du vil kose deg litt ekstra
150 gr biff pr smørbrød - entrecote, ytrefilet mørbrad, flatbiff
2 løk
1 ts brunt sukker
1 ss hvitvinseddik
1 pk fersk mozzarella
Salt og pepper
Surdeigs- eller landbrød
Avokadosalsa:
1 avokado
1 tomat
1/2 rødløk
1 fedd hvitløk
1 ss sitronsaft
1 ss dijonsennep
5 ss olivenolje
Salt og pepper
Skjær løken i tynne skiver og stek til den får gylden farge - tilsett sukker og eddik mot slutten - hold varm på lav varme
Mos innmaten av avokadoen med en gaffel. Finhakk resten av ingrediensene til salsaen og bland godt sammen - smak til med sitronsaft, sennep, salt og pepper
Del kjøttet på langs eller bank det flat med en kjøtthammer
Krydre biffene med salt og pepper og stek dem på høy varme i 1-2 minutter på hver side
Legg umiddelbart en skive mozzarella oppå biffen - la kjøttet hvile til brødet er ferdig
Godt tilbehør er sprøe ovnsstekte poteter eller parmesanpoteter