Dette er en skikkelig lekkerbisken som tar minimalt med tid å lage. Biff med avocadosalsa og mozzarella er dessuten en super rett å servere når du får gjester - eller når du vil kose deg litt ekstra

200 gr biff pr person - entrecote, ytrefilet mørbrad, flatbiff
2 løk
1 ts brunt sukkker
1 ss hvitvinsvinager
1 pk fersk mozzarella
Salt og pepper
Grovt brød

Avokadosalsa:
1 avokado
1 tomater
1/2 rødløk
1 fedd hvitløk
1 ss sitronsaft
1 ss dijonsennep
5 ss olivenolje
Salt og pepper

  • Skjær løken i tynne skiver og stek til den får gylden farge - tilsett sukker og eddik mot slutten - hold varm på lav varme

  • Mos innmaten av avokadoen med en gaffel. Finhakk resten av ingrediensene til salsaen og bland godt sammen - smak til med sitronsaft, sennep, salt og pepper

  • Del kjøttet på langs eller bank det flat med en kjøtthammer

  • Krydre biffene med salt og pepper og stek dem på høy varme i 1-2 minutter på hver side

  • Legg umiddelbart en skive mozzarella oppå biffen og topp det hele med salsa og løk

  • Pensle brødskivene med litt olje og grill de lett i en panne. Dander elementene til et lekkert smørbrød

Godt tilbehør er sprøe ovnsstekte poteter eller parmesanpoteter

Antall porsjoner2 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Nudler med biff og reker høres kanskje rart ut, men rekene gir et element i retten som bidrar til en herlig touch. Hoisin eller teriyaki gir fantastisk smak

Nudler med biff og reker

Biffsmørbrød. Biff er alltid godt og et biffsmørbrød er en variant som definitivt bør prøves. Superdupert når du vil kose deg med noe godt.

Biffsmørbrød

Tagliata - Italiensk biffsnadder med ruccola og parmesan

Tagliata - italiensk biffsnadder

Avokadosalsa Guacamole

Avokadosalsa Guacamole