Biff er alltid godt og et biffsmørbrød er en variant som definitivt bør prøves. Super dupert når du vil kose deg med noe godt.

2-3 porsjoner

300 gr biff - ytrefilet, mørbrad eller entrecote
4 chiabatta , eller annet godt brød f eks landbrød
1 rødløk
Kremost (fritt valg, men en med urter gir ekstra smak)
Sylteagurk
Salat
Tomater

  • Kjøttet skal være romstemperert - krydre med salt og pepper
  • Stek kjøttet i smør på middels til høy varme i 2-3 min på hver side
  • La biffen hvile noen minutter før du skjærer den i skiver
  • Smør et tykt lag med kremost på brødskivene og legg på salatblader
  • Legg biff, løk, sylteagurk og tomater på brødet og avslutt med et par tak med pepperkvernen
Tagliata - Biffsalat

Tagliata - Biffsalat

Sopp med pinjekjerner

Sopp med pinjekjerner

Transelate »