Dette er ekte kjærlighet og ren skjær idyll enten det er sommer, høst, vinter eller vår. Kremet blåskjellsuppe med safran er suppe i reneste gourmetrestaurant stil. Og ikke er det vanskelig heller. Heng med;
Dette er ekte kjærlighet og ren skjær idyll enten det er sommer, høst, vinter eller vår. Kremet blåskjellsuppe med safran er suppe i reneste gourmetrestaurant stil. Og ikke er det vanskelig heller. Heng med;
1 nett blåskjell
2-3 fedd hvitløk
2-3 sjalottløk
½ fennikel
1 liten gulrot
2 dl tørr hvitvin (resten nytes til suppen)
1/2 ts kajennepepper (kan sløyfes)
1/4 ts safran
4 dl fiskekraft/fond/buljong
2 dl kremfløte
Salt og pepper
Rød chili (kan sløyfes)
Gressløk og toppene av fennikel
Servér med godt brød og smør.