Blogg

Blogg
Les mer...
Bruschetta i flere varianter -Bruschetta med edamamebønner Det å bruke soyabønner blir stadig mer populært i Norge og det er ikke så rart for de er proppfulle av mange gode næringsstoffer. I Asia har de brukt bønner i maten i flere tusen. Her har jeg laget en lekker bruschetta med edamamebønner som du kan unne deg når som helst.

Bruschetta i flere varianter

Italienerne kan dette med god og enkel mat og bruschetta...
Les mer ...
Les mer...
Det er mye som definerer smaken av sommer og grillet mais er en av de. Mais i skjønn forening med sitrus, koriander og paprikakrydder kommer til å bli en slager en fin sommerkveld, eller når som helst

Grillet mais

Grillet mais Det er mye som definerer smaken av sommer...
Les mer ...
Les mer...
Avokado er godt og sunt, og inneholder næringstoffer vi trenger i kroppen. Her finner du 5 gode oppskrifter med avokado med variasjon.

5 gode oppskrifter med avokado

5 gode oppskrifter med avokado Fullpakket med hjertesunt fett er...
Les mer ...
Les mer...
Mat til romjula og nyttårsaften

Mat til romjula og nyttårsaften

Mat til romjula og nyttårsaften Når vi har fått i...
Les mer ...
Les mer...
Tips til julematen Her har jeg samlet noen tips som gjør julemiddagene til en suksess.

Julemat

Julemat - Tips til julematen Her har jeg samlet noen tips...
Les mer ...
Les mer...
Prøv sjokolade med nøtter og quinoa. En herlig, sunn og energigivende godsak med en spennende touch av ingefær som jeg tror vil falle i smak.

Sjokolade med nøtter og quinoa

Sjokolade med nøtter og quinoa Sjokolade med nøtter og quinoa...
Les mer ...
Les mer...
Svinefilet med sopprisotto

Risotto

Det er få retter som er så allsidige og lettlaget...
Les mer ...
Les mer...
Hvem hadde trodd at pølser kunne bli gourmet-mat? Med nye ingredienser og kreativitet blir pølsemiddagen en festmåltid. La ketchup og sennep stå i skapet og lek deg med ulike kombinasjoner. Og dermed kan vi ha pølsefest hver uke. Til glede for store og små.

Pølsefest

Pølsefest Hvem hadde trodd at pølser kunne bli gourmet-mat? Med...
Les mer ...
Les mer...
Blomkål er en av de mest anvendelige grønnsakene som finnes og det er utallige måter å bruke denne fantastiske råvaren på. Som egen rett eller som tilbehør

Blomkålens fantastiske muligheter

Blomkålens fantastiske muligheter Blomkål er en av de mest anvendelige...
Les mer ...
Les mer...
Grillet chevre, bakte rødbeter og valnøtter i balsamicodressing

Påskemat

Påskemat ukemeny uke 12 Lam til påske er tradisjon, men...
Les mer ...
Les mer...
Det er gøy å eksprementere med ulike smakskombinasjoner på vårt fantastiske lammekjøtt og nå er det de indiske krydderne som skal få sette sitt preg på kotelettene. Lammekoteletter tandoori og en coleslaw med rødkål og vinaigrette er en spennende vri som virkelig er verd å prøve.

Ukemeny uke 11

Ukemeny uke 11 Ukens middagstips er klar, så ta en...
Les mer ...
Les mer...
Hei, skal du lage tapasbord? Et fargerikt utvalg av små skåler med deilige forretter. Dette er herlig festmat, men pass på at du velger maks 4-5 ulike retter ved siden av brød, oliven og dip for det holder i massevis. Her får du noen gode forslag å velge imellom så varier med kjøtt, fisk og grønnsaker.

Tapas

Tapas Hei, skal du lage tapasbord? Et fargerikt utvalg av små...
Les mer ...
Transelate »