Blomkålens fantastiske muligheter
Blomkål er en av de mest anvendelige grønnsakene vi har og den er både mager, mettende og fiberrik. Det er utallige måter å bruke denne fantastiske grønnsaken, både som egen middagsrett, eller som tilbehør til både kjøtt og fisk. Les mer om blomkålens fantastiske muligheter her.
Gratinert blomkål
Inviter på gratinert blomkål. Lekker hverdagsrett eller deilig lunsj med godt brød til. Eller som tilbehør til fisk, kjøtt, kylling eller pølsemiddagen
Blomkål i stedet for ris
Blomkålen har en enorm god evne til å absorbere saus og smaker så den er dermed et supert alternativ til ris, poteter, bulgur eller quinoa – den er mager, karbofritt og best av alt, veldig veldig godt
3-4 personer
Del en blomkål opp i biter og kjør den i en foodprosessor
Dekk bollen med plast og kjør den i micro-ovn i 7 minutter
Ferdig!
Makaroni med ost og bacon