Disse fantastiske brødpinnene er gjort i en fei og er perfekt følge til salater, suppe, til grillmat og som snacks. Her har jeg to ulike oster og chilisaus, men for eksempel finhakket spekepølse som chorizo er også en super variant. 

2 ark butterdeig
4-5 ss chilisaus
200 gr ost - mozzarella, cheddar, parmesan, gulost eller en miks av oster
Chilikrydder

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Tin butterdeigen og kjevle ut arkene til ca 30x30 cm. Eller benytte ferdig kjevlet paideig
  • Fordel chilisausen og raspet ost på det ene arkene 
  • Legg det andre butterdeigarket over det andre og trykk godt sammen
  • Skjær deigen i strimler av ca 2 cm - klem sammen endene og vri remsene til en spiral
  • Legg spiralene på et stekebrett med bakepapir og stek i ca 10 minutter til brødspiralene blir luftige og får en gylden farge
  • Server med et dryss chilikrydder og en skål med chilisaus eller annen dip som for eksempel hummus, guacamole eller salsa verde

Det er mye som kan passe i disse. Prøv med finhakket chorizo eller pepperoni, soltørkede tomater, oliven mm.

Fylt brød pull apart bread. Saw this, tried it, loved it! Dette er fantastisk godt og kjempeenkelt. Perfekt forrett eller som tilbehør til supper og salater

Fylt brød - pull apart bread

Hummus er en velsmakende puré som passer som tilbehør til så mangt. Stek et par nanbrød som du deler i strimler og vips så har du en herlig snack.

Hummus

Grissini er opprinnelig fra Torino i Italia og er perfekte følge til oliventapenade og andre dip. Eller snurr parmaskinke rundt og du har en flott snack

Grissini brødstenger

Transelate »