Italienerne kan dette med god og enkel mat og bruschetta er et bevis på det. Her er et utvalg til inspirasjon.

Noe av det aller beste som finnes når man skal kose seg eller servere en lunsj er å lage bruschetta. Bruschetta i seg selv er grillet brød med olje som man gnir med hvitløk. Toppingen derimot kan variere til det uendelige. Den mest kjente varianten er med tomat og basilikum, men mulighetene er mange. Ved siden av den klassiske bruschetta pomodoro har jeg her en variant med god salami og avokado. Bruschetta i to varianter - Så enkelt og så godt

Noe av det aller beste som finnes til lunsj eller forrett er bruschetta. Bruschetta i seg selv er grillet brød med olje som man gnir inn med hvitløk. Toppingen derimot kan variere i det uendelige. Den mest kjente varianten er med tomat og basilikum, men mulighetene er mange. Ved siden av den klassiske bruschetta pomodoro har jeg her en variant med god salami og avokado. Så enkelt og så godt!

Tomatbruschetta- Med det italienske flaggets farger i rødt, hvitt og grønt må dette være signaturrett nr 1. Enkelere blir det ikke, men unn deg for all det de mest smakfulle tomatene og den beste olivenoljen og balsamicoen. Det er dét som gjør retten helt himmelsk. Servers som salat eller som her på bruscetta

Med det italienske flaggets farger i rødt, hvitt og grønt må dette være signaturrett nr 1. Enklere blir det ikke, men unn deg for all det de mest smakfulle tomatene og den beste olivenoljen. Det er dét som gjør retten helt himmelsk.

Bruschetta med soltørkede tomater og mozzarella -Det er alltid velkomment når man i løpet av noen få minutter kan ha en smakfull matbit på bordet. Disse bruschettaene er også supre som snacks, på tapasbordet eller som fingermat.

Det er alltid velkomment når man i løpet av noen få minutter kan ha en smakfull matbit på bordet. Disse bruschettaene er også supre som snacks, på tapasbordet eller som fingermat. Bruk da en baguette i stedet for store skiver med brød, som er brukt her

Sprø bruschetta med krepsehaler er en fin starter eller forrett. Du lager de på 15-20 minutter som også er en stor fordel når man skal ha middagsgjester. Atter en gang er jeg inspirert av det danske kjøkkenet og funnet oppskriften der.

Bruschetta med krepsehaler  er en fin-fin forrett. Du lager de på 15-20 minutter som også er en stor fordel når man skal ha middagsgjester. Atter en gang er jeg inspirert av det danske kjøkkenet og funnet oppskriften der.

Bruschetta med edamamebønner Det å bruke soyabønner blir stadig mer populært i Norge og det er ikke så rart for de er proppfulle av mange gode næringsstoffer. I Asia har de brukt bønner i maten i flere tusen. Her har jeg laget en lekker bruschetta med edamamebønner som du kan unne deg når som helst.

Det å bruke soyabønner blir stadig mer populært i Norge og det er ikke så rart for de er proppfulle av gode næringsstoffer. Denne er med edamame-bønner.