Denne carbonaraen er superenkel, og retten er ferdig på under halvtimen. Hemmeligheten en av de beste pølsene som finnes - salsiccia som formes til kjøttboller. Resultatet er en fantastisk rett med masse smak og aroma.

I pk rå salsiccia eller 300 gr annen rå krydret pølse
Pepper
150-200 gr tagliatelle
1 egg
1/2 kvast bladpersille
Parmesan

  • Dra ur innmaten av pølsen og form den som små boller

  • Krydre bollene godt med nykvernet pepper

  • Kok pasta etter anvisning på pakken

  • Visp egget og tilsett halvparten av persillen - finhakket og raspet parmesan

  • Stek kjøttbollene i litt olivenolje - når pastaen er klar benytt en klype og ha pastaen over i stekepannen - det er fint om litt av kokevannet følger med

  • Skru av varmen på pannen og tilsett eggblandingen - bland godt i et minutt - tilsett gjerne litt mer av kokevannet til pastaen for et mer kremet resultat, og avslutt med et godt lag raspet parmesan og resten av persillen

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Pasta carbonara med røkelaks er manges favoritt og i denne varianten benytter vi røkelaks som virkelig kommer til sin rett. Dette er sikkert ikke helt ekte carbonara, men ukomplisert og godt, er det.

Pasta carbonara med røkelaks

Transelate »