Dette er en vanvittig lettlaget forrett. Det eneste du trenger å gjøre er å blande noen få ingredienser, la det stå litt og så legger du herligheten opp på fat. Så voila!

1/2 Salmalaks eller annen filet
Koriander og/eller bladpersille

Dressing:
2 dl sweet hot chilisauce
2 st hvitløksfed
2 lime
2 ts honning
2 ts risvinager
1/2 dl rapsolja
2 ts sambal oelek
2 ts Nam Plah fiskesaus
2 cm fersk ingefær

  • Legg laksen i frysern i en times tid
  • Rør sammen ingrediensene til dressingen
  • Skjær laksen så tynt du klarer og dandér skivene på et fat
  • Strø over en klype gormetsalt
  • Fordel dressingen over laksen og la det hele stå å manrinere i minst 30 minutter
  • Pynt med grovhakket koriander og server med sprø salte kjeks
Carpacco av ørret

Carpacco av ørret

Bakt ørret med pepperrotrømme

Bakt ørret med pepperrotrømme