Rødbetens jordaktig smak sammen med bakte pastinakker og gulrøtter gir en flott kontrast til den smeltende geitostens kremete konsistens. Chevre med glaserte rotgrønnsaker er en enkel lunsjrett som krever liten tid på kjøkkenet
Rødbetens jordaktig smak sammen med bakte pastinakker og gulrøtter gir en flott kontrast til den smeltende geitostens kremete konsistens. Chevre med glaserte rotgrønnsaker er en enkel lunsjrett som krever liten tid på kjøkkenet
2 små eller 1 stor rødbet
5 små gulrøtter (snacksgulrøtter)
2 pastinakk
1 rød løk
150 gr hvit geitost/Chevre
1 pk ruccola
Dressing:
3 ss rødvinsvinager
3 ss olivenolje
1-2 ss honning
1 rød chilli
1 appelsin, saft og skall
Salt og pepper
Forvarm ovnen til 190 grader
Miks sammen ingrediensene til dressingen og ha dette over grønnsakene og bland godt
Stek midt i ovnen i 30-35 minutter til grønnsakene er nesten møre - legg osten midt i formen og sett ovnen på grill - stek i ca 5-6 minutter til osten begynner får farge og begynner å smelte
Server sammen med ruccola og godt brød
Tips; kok linser som du blander sammen med grønnsakene når retten er ferdig. Topp retten med ristede valnøtter