Rødbetens jordaktig smak sammen med bakte pastinakker og gulrøtter gir en flott kontrast til den smeltende geitostens kremete konsistens. Dette er en enkel smårett som krever liten tid på kjøkkenet

2 rødbeter
5 små gulrøtter
2 pastinakk
1 rød løk
300 gr hvit geitost
1 pk ruccola

Dressing:
3 ss rødvinsvinager
3 ss olivenolje
1-2 ss honning
1 rød chilli
1 appelsin, saft og skall
Salt og pepper

  • Forvarm ovnen til190 grader

  • Miks sammen ingrediensene til dressingen

  • Skrell rødbetene og skjær den i skiver - del gulrot og pastinakk i to på langs og skjær løken i skiver - ha alt i en ildfast form.

  • Ha over dressingen og bland godt

  • Stek midt i ovnen i 30-35 minutter til grønnsakene er nesten møre - legg osten i formen og bak i ytterligere 5-6 minutter til osten begynner å smelte.

  • Server sammen med ruccola og godt brød

Tips; kok linser som du blander sammen med grønnsakene når retten er ferdig.

Antall porsjoner2 personer

Tilberedningstid

40 minutter

Byggrynsalat med chevre og kirsebær. Byggrynsalat som overrasker med chevre og kirsebær eller moreller og nøtter. En spennende salat som absolutt anbefales

Byggrynssalat med moreller

Soppsmørbrød er himmelsk så lag soppsmørbrødfest. La oss fråtse i disse herlige råvarene å lage deilige ostesmørbrød. Selve røren kan du også benytte som tilbehør til all slags kjøtt og er herlig til pasta.

Soppsmørbrød

Transelate »