Argentinas signatursaus er en fabelaktig god saus som blir mer og mer populær.
En nydelig grønn smaksbombe som passer perfekt til både kjøtt og fisk, samt at den er super til grønnsaker. Du lager den på null komma niks

2 dl olivenolje
1 bunt bladpersille
2 fedd hvitløk
1 kvast oregano (eller 4 ts tørket oregano)
3 ss rødvinseddik
1 rød chili eller jalapeño, eller ½ ts chiliflak
Havsalt og pepper

  • Finhakk ingrediensene eller benytt en stavmikser

  • Juster med olje og eddik, og smak til med salt og pepper

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

10 minutter

Urtesausen Salsa verde er et fabelaktig følge til fisk, lyst kjøtt, poteter og grønnsaksretter

Salsa Verde

Her er en nydelig oppskrift på hjemmelaget salsa som er et must til taco, tex-mex, grillmat eller som dip. Enkelt, fort gjort og best av alt, den er supergod. Du lager den på ti minutter.

Hjemmelaget salsa

Chimichurri er en fargerik saus opprinnelig fra Argentina og passer til det meste av kjøtt. og den kan også benyttes som marinade. Chimichurri? Ja det er den nye sausen eller dressingen så lær deg navnet for den er ikke vare nydelig, den passer også til mye forskjellig.

Lammekoteletter med chimichurri