Dette er knapt en oppskrift, men mer et tips. Salt, spicy og søtt er bestevenner og i dette tilfellet snakker vi om en spicy chorizo i kombinasjon med eplekompott.
Her er oppskrift på enkel eplekompott, men eplemos fungerer like fint

150-200 gr Chorizo i skiver
Eplemos eller lag eplekompott

Eplekompott
4 epler
1 ss sitronsaft
1/2 dl vann
2 ts sukker
1 ts timian
Pepper

  • Skrell og skjær eplene i terninger
  • Ha de i en gryte og tilsett vann, sukker og sitron - kok opp og la det putre på middels varme i 15 minutter
  • Rør sammen til en grov kompott og smak til med timian og pepper - sett til avkjøling

  • Stek chorizo i panne til de blir sprø

Anrett chorizo med eplekompotten på et fat og vipps så har du en lekker liten tapasrett

Antall porsjoner2-3 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Blomkål med chorizo, soltørket tomat og solsikkefrø - Blomkål med chorizo, soltørket tomat og solsikkefrø

Blomkål med chorizo, soltørket tomat og solsikkefrø