Coleslaw er kanskje mest brukt som tilbehør til grillmat, men det passer til alle typer kjøtt. Her er oppskrift på to ulike typer som du kan variere med.

Tradisjonell coleslaw

1/2 hvitkål
1 gulrot
1 syrlig eple
1 stor sylteagurk
1 1/2 dl majones
1 1/2 dl crème fraîche
2 ss sitronsaft
2-3 ss HP-sauce
Salt og pepper

  • Finsnitt eller rasp alle grønnsakene
  • Bland rømme, majones, sitron og HP-sauce og smak til med salt og pepper
  • Bland sammen

Coleslaw med vinaigrette

1/2 rødkål
1 sjalott- eller rødløk
1 gulrot
1 rød chili
1 ss sennepsfrø
2 ss olje
1 ss honning
2 ss eple- eller hvitvinseddik
2 ss hakket koriander

  • Finstrimle kål, gulrot, løk og chili
  • Varm olje i en panne på middels varme
  • Tilsett sennepsfrøene og la de surre til de popper
  • Bland oljen med sennepsfrøene, sammen med eddik og honning
  • Tilsett hakket koriander og bland dressingen med kålblandingen

Antall porsjoner 4 personer


Totaltid

20 minutter

Pulled Pork med Coleslaw. Langtidsstekt svinenakke er fantastisk mørt og smakfullt kjøtt. Serveres i hamburgerbrød eller hva med å lage wraps. Fantastisk!

Pulled pork med coleslaw

Det er gøy å eksprementere med ulike smakskombinasjoner på vårt fantastiske lammekjøtt og nå er det de indiske krydderne som skal få sette sitt preg på kotelettene. Lammekoteletter tandoori og en coleslaw med rødkål og vinaigrette er en spennende vri som virkelig er verd å prøve.

Lammekoteletter Tandoori

Sloppy Joe burger. En klassisk amerikansk rett med mange muligheter for variasjon.

Sloppy Joe

Kyllingvinger eller klubber. Ingefær- og honningmarinerte kyllingvinger med søtpoteter. Dette er sprø spicy kyllingvinger med hot tilbehør

Kyllingvinger BBQ

Spareribs er grillmat på sitt beste. Sommeren står for døren og spareribs er best på grillen med tilbehør som grillede grønnsaker og fantastisk gode poteter

Spareribs

Transelate »