Coleslaw er kanskje mest brukt som tilbehør til grillmat, men det passer til alle typer kjøtt. Her er oppskrift på to ulike typer som du kan variere med.
Tradisjonell coleslaw
1/2 hvitkål
1 gulrot
1 syrlig eple
1 stor sylteagurk
1 1/2 dl majones
1 1/2 dl crème fraîche
2 ss sitronsaft
2-3 ss HP-sauce
Salt og pepper
- Finsnitt eller rasp alle grønnsakene
- Bland rømme, majones, sitron og HP-sauce og smak til med salt og pepper
- Bland sammen
Coleslaw med vinaigrette
1/2 rødkål
1 sjalott- eller rødløk
1 gulrot
1 rød chili
1 ss sennepsfrø
2 ss olje
1 ss honning
2 ss eple- eller hvitvinseddik
2 ss hakket koriander
- Finstrimle kål, gulrot, løk og chili
- Varm olje i en panne på middels varme
- Tilsett sennepsfrøene og la de surre til de popper
- Bland oljen med sennepsfrøene, sammen med eddik og honning
- Tilsett hakket koriander og bland dressingen med kålblandingen