Hurra for Edamame soyabønner. De er supergode og spekket med proteiner, vitaminer og jern. Bønnene er ypperlige som appetizer, snack eller som tilbehør til kjøtt eller i salater. En annen fin ting er at du tilbereder de på en-to-tre... Nevnte jeg at de er kjempegode?

1 pk frossede Edamame bønner
1 ss smør
Flaksalt/gourmetsalt
Sitron
Sesamfrø

  • Kok opp rikelig med vann i en kjele
  • Tilsett bønnene og la de koke i 4-5 minutter - hell av i et dørslag
  • Smelt smør i kasserollen og vend bønnene i smøret
  • Ha bønnene over i en bolle og strø over salt og en skvis sitron
  • Om ønskelig strø også over noen ristede sesamfrø

Belgen skal forøvrig ikke spises. Du bare presser bønnen ut med fingrene eller munnen

Prøv også å krydre med chili eller cipotle - spicy og supergodt!

Grillet aubergine. Aubergine er kalorifattig og den har en evne til å absorbere andre smaker. Prøv denne marinerte som er perfekt følge til salsa verde

Grillet aubergine