Avokado tar eggesalaten til nye høyder!
- herlig både som tilbehør og som pålegg, så det er bare å kose seg

3 egg
1-2 avokado
2-3 ss rømme eller yoghurt naturell
1-2 charlottløk
1/2 ts spisskummin
1 ts sitronsaft
2 ts paprikapulver
Salt og pepper

  • Kok eggene i ca ti minutter og avkjøl de i kaldt vann
  • Finhakk løken og miks og mos alle ingrediensene sammen til ønsket konsistens
  • Smak til med salt og pepper
  • Avslutt med litt paprikapulver
  • Server som et smørbrød med en skive tomat på toppen eller i avokadoskallet som tilbehør. En annen lekker variant er å servere røren i et salatblad. Benytt i så fall hjerte- eller romanosalat som har litt hold i seg.

Tips for avokado. For å vite om avokadoen er fin inni kan du fjerne stilken/tuppen. Dersom det er grønt og jevn farge der hvor stilken satt er det stor sjanse for at avokadoen er fin. Er den mer brun og prikketet er nok også avokadoen det.

Antall porsjoner3-4 personer

Tilberedningstid

15 minutter

Djevelegg er fylte egg med spicy fyll. Dette er djevelsk gode hors d'ouvres. De er raske og enkle å lage og ikke minst så er de virkelig lekre å se på.

Djevelegg

Huevos rancheros - Egg og tomater i panne. En meksikansk rett som som gir et herlig kick

Huevos rancheros - Egg og tomater i panne

Sopp og egg i panne. Sopp, egg og ost er en herlig kombinasjon. Ta den soppen som er tilgjengelig og topp det hele med litt sprøstekt bacon om du vil.

Sopp og egg i panne

Nudler med speilegg. Dette superraske og velsmakende måltidet er perfekt når du føler deg litt slakk. Proppfull av godsaker som gjør godt for kropp og sjel.

Nudler med speilegg

Transelate »