Jeg synes det er gøy å holde gamle tradisjoner ved like og serverer innimellom fiskeboller med hvit saus med sprøstekt bacon. Det er mange som velger reker, og det er også veldig godt, men det er noe med det sprøstekte baconet som gjør susen her. Du kan også droppe å steke fiskebollene og heller varme de i sausen.

1 boks fiskeboller
3 ss smør
2 ss hvetemel
Kraft fra biskebollene
2-3 dl melk
1/2 ts salt
1/2 ts hvit pepper
1 ts karri
1 pk bacon

  • Smelt smør i en kjele og tilsett mel. Bland sammen og tilsett kraften fra fiskebollene og melk

  • Kok opp og spe på med mer melk til ønsket tykkelse på sausen. Smak til med salt og pepper

  • Stek bacon sprøtt og legg til side

  • Stek fiskebollene i baconfettet - krydre de med litt karri

    Server med kokte poteter og gulrøtter

Antall porsjoner3-4 personer

Tilberedningstid

3o minutter

Hjemmelagde fiskekaker er ganske så enkelt å lage og ikke minst helt nydelig. Torsk, sei, kveite eller steinbit. Uansett fisk, det blir veldig godt

Hjemmelagde fiskekaker

Fiskegrateng er både enkelt å lage og smaker herlig. - samt at du vet akkurat hva du får i deg. Så da er det ingen grunn til å kjøpe ferdigprodukter mer.

Fiskegrateng

Fiskepai på engelsk vis er at engelskmennene vanligvis lager sin fiskepai med et lokk av potetmos, men her er mosen blandet med erter, noe som gjør at den blir enda bedre, ser enda lekrere ut og blir enda sunnere.

Fiskepai på engelsk vis