Fabelaktig fantastisk fiskemat for hele familien. Her får alle hver sin pakke og innholdet kan også tilpasses hver enkelt. Og når det gjelder innhold så miks med den fisken og de grønnsakene du har. Hva med tomater, oliven og pesto...? Mulighetene er ihvertfall mange 

4 personer

4 torskefilet á ca 200 gr
2 gulrot
1 purre
1 beger cherrytomater
Smør
4 dl fiskekraft
1 dl hvitvin
Olivenolje
Sitron
Frisk dill og persille
Salt og pepper
Bakepapir/aluminiumsfolie
Poteter eller pasta

  • Kutt grønnsakene i tynne strimler
  • Legg torsken på et ark bakepapir og krydre med salt og pepper
  • Legg en klatt smør ovenpå sammen med grønnsakene
  • Tilsett en skvis sitron og ca en dl kraft og eventuelt en skvett hvitvin i hver pakke
  • Lukk pakken godt igjen med hyssing
  • Sett pakkene i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter (til fisken er gjennomstekt)
  • Servér med for eksempel saltkokte poteter eller kok pasta eller ris. Pastaen vendes inn med god olivenolje og hakket dill eller persille

Du kan like enkelt lage denne retten i aluminiumsfolie og jeg pleier å ha 2-3 ss rømme eller creme fraiche i pakken også.

Fisk i folie

Fisk i folie

Canaripoteter

Saltkokte canari poteter

Lakseburger

Lakseburger

Sennepsglassert laks med nøtter

Sennepsglassert laks med nøtter

Transelate »