Med fullkornspasta, feta, tomater oliven blir dette er en lekker liten hverdagsrett som attpåtil er kjøttfri og supersunn. Det er bare å kose seg.

I pk (250 gr) fersk fullkornspasta - gjerne tagliatelle
2-3 ss olivenolje
1 beger cherrytomater
150 gr oliven - sorte eller grønne
1 rød chili
100 gr fersk fetaost
1 pk (175 gr) salatmiks - for eksempel babyleaf eller ruccolamiks
Pepper

  • Kok pastaen etter anvisning på pakken - hell av kokevannet

  • Ha olivenolje i en panne og tilsett pastaen og cherrytomater delt i to, oliven og finsnittet chili

  • La dette surre på middels varme i 2 minutter

  • Tilsett salatmiksen og bland sammen - topp retten med smuldret fetaost og krydre med grovkvernet pepper

  • Avslutt med litt olivenolje på toppen

Servér gjerne med litt godt brød ved siden av

Antall porsjoner 2-3 personer

Tilberedningstid

25 minutter

Langtidsbakte gulerøtter er supergodt og sammen med denne pistasjpestoen blir dette faktisk en hovedrett om man vil, hvis ikke en tipp topp forrett. Bakt gulrot med pistasjpesto. Gulrøttene passer også kjempebra til all stekt kjøtt

Bakt gulrot med pistasjpesto