Saw this - tried it - loved it!!
Dette er fantastisk godt, kjempeenkelt og passer til så mye. Perfekt forrett, venterett eller som tilbehør til supper, salater mm. En annen variant er å droppe bacon og kun benytte urter og krydder, men smør, ost og hvitløk bør uansett være blant ingrediensene.

1 brød - loff, landbrød, eller gjerne en litt grovere variant
3-400 gr Cheddar eller den osten du foretrekker - gjerne blanding
1 pk Bacon
50 gr smør
1 ss sterk sennep
2-3 fedd hvitløk
1 kvast persille 

  • Skjær brødet i 3x3 cm ruter. Brødet skal henge sammen i bunnen så pass på å ikke skjære helt igjennom
  • Smelt smør og tilsett finhakket hvitløk, persille og sennep. Pensle brødet med blandingen og pass også på at det kommer godt ned i brødet
  • Sprøstek bacon og grovrasp osten og dytt dette ned i brødet
  • Pakk brødet inn i aluminiumsfolie og stek det i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter
  • Brett folien til side og stek i ytterligere ca 5 minutter - følg med så det ikke blir brent
Spekeskinke med melon og mozzarella

Spekeskinke med melon og mozzarella