Saw this - tried it - loved it!!
Dette er fantastisk godt, kjempeenkelt og passer til så mye. Perfekt forrett, venterett eller som tilbehør til supper, salater mm  🙂

1 brød - loff, landbrød, eller gjerne en litt grovere variant
3-400 gr Cheddar eller den osten du foretrekker - gjerne blanding
1 pk Bacon
50 gr smør
1 ss sterk sennep
2-3 fedd hvitløk

  • Skjær brødet i 2x2 cm ruter. Brødet skal henge sammen i bunnen så pass på å ikke skjære helt igjennom
  • Sprøstek bacon og grovrasp osten og dytt dette godt ned i brødet
  • Smelt smør og tilsett hvitløk og sennep. Pensle brødet godt med blandingen
  • Pakk brødet inn i aliminiumsfolie og stek det i ovenen på 200 grader i 10-15 minutter
  • Brett folien til side og stek i ytterligere 10 minutter - følg med så det ikke blir brent.

Varier med annet kjøtt som skinke, grønnsaker, krydder og urter, men smør, ost og hvitløk bør uansett være blant ingrediensene. 

Spekeskinke med melon og mozzarella

Spekeskinke med melon og mozzarella