En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese.
Fylt kyllingfilet
Antall porsjoner: 4 personer
Nutrition facts:
1200 calories
120 fat
INGREDIENSER
4 kyllingfileter
1 pk fetaost i olje
2 charlottløk
2-3 soltørkede tomater
1-2 dl grønne oliven
Parmaskinke eller bacon
Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
-
- Legg kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank de flate til ca en halv centimeter
- Ha fetaost over i en skål og knus den sammen med litt av oljen med en gaffel
- Tilsett finhakket hvitløk, charlottløk, oliven og soltørkede tomater og bland godt sammen
- Smør blandingen på kyllingfiletene og rull sammen
- Rull parmaskinke eller bacon rundt kyllingrullen
- Fest sammen med coctailpinner og/eller hyssing
- Stek rullene i ildfast form på 200 grader i ca 20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Pass på å snu den halveis under stekingen
Server gjerne med en frisk salat, ris, bulgur, qinoa eller ovnsbakte grønnsaker
TIPS
Både pesto og salsa verde, smaker himmelsk godt sammen med kyllingen og grønnsakene