En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese. 

4 personer

4 kyllingfileter
1 pk fetaost i olje
2 charlottløk
2-3 soltørkede tomater
1-2 dl grønne oliven
Parmaskinke eller bacon
Salt og pepper

  • Legg kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank de flate til ca en halv centimeter
  • Ha fetaost over i en skål og knus den sammen med litt av oljen med en gaffel
  • Tilsett finhakket hvitløk, charlottløk, oliven og soltørkede tomater og bland godt sammen
  • Smør blandingen på kyllingfiletene og rull sammen
  • Rull parmaskinke eller bacon rundt kyllingrullen 
  • Fest sammen med coctailpinner og/eller hyssing
  • Stek rullene i ildfast form på 200 grader i ca 20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Pass på å snu den halveis under stekingen

Server gjerne med en frisk salat, ris, bulgur, qinoa eller ovnsbakte grønnsaker

Både pesto og salsa verde, smaker himmelsk godt sammen med kyllingen og grønnsakene

Bakte rotgrønnsaker

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Tapas saus

Salsa Verde

Pesto basilikum

Grønn pesto

Kylling i form er supergod "gjort-i en fei-middag". Perfekt når tiden ikke er på din side. Det handler om å kombinere råvarer som passer kjempegodt sammen

Kyllingform

Schnitzel av kalv, svin eller kyllig. Schnitzel eller Wienerschnitzel er raskt og enkelt å lage og har mange spennende muligheter for deilig tilbehør.

Kylling schnitzel