Dette er en god og spennende måte å tilberede blåskjell på. Fyll dem med en smakfull miks og servere dem i en herlig tomatsaus. Fylte blåskjell er veldig italiensk og veldig godt. Cozze ripiene heter de på italiensk
Dette er en god og spennende måte å tilberede blåskjell på. Fyll dem med en smakfull miks og servere dem i en herlig tomatsaus. Fylte blåskjell er veldig italiensk og veldig godt. Cozze ripiene heter de på italiensk
1/2 kg blåskjell - de bør være store
Fyllet:
2-3 skiver gammel loff eller annet brød (uten hele korn)
1 egg
50 gr pecorino eller parmesan
2 fedd hvitløk
1 kvast persille
Sausen:
2-3 modne tomater
1 boks hakkede tomater
2 fedd hvitløk
1 kvast basilikum
1/2 ts sukker
Olivenolje
Sausen
Fyllet
Blåskjellene
Server med et godt glass hvitvin. Velbekomme!