Det er ikke så mye som skal til for at selv koteletter blir snaddermat. Ved å fylle de med ost og spekeskinke får det ellers litt anonyme kjøttet en helt annen dimensjon. 

4 tykke koteletter
4 skiver spekeskinke, eller annen spekemat
8 skiver Jarlsbergost eller annen hvit ost
Salt og pepper

Lun potetsalat

500 gr poteter (helst små)
1 kvast dill
2-3 ss kapers
3-4 vårløk
4 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
1 ss dijonsennep
Salt og pepper

  • Lag potetsalaten etter denne oppskriften 

  • Lag et snitt i kotelettene på tvers så det dannes en lomme

  • Legg spekeskinke og ost i lommen og lukk igjen med en "tannpirker"

  • Salte og pepre kotelettene godt og stek eller grill de i 4-5 minutter på hver side
    Senk varmen og la de ettersteke i et par minutter slik at de er gjennomstekt

Antall porsjoner2-3 personer

Tilberedningstid

45 minutter

Her får vi mye smak og lekket utseende uten å måtte ta den store oppvasken etterpå. Et helt måltid i en form gjør det så lett for oss. Fantastisk koteletter med balsamicobakte grønnsaker hvor vinaigretten fungerer både osm marinade for grønnsakene og saus til kjøttet. Har du en panne som også kan settes i ovnen er den å anbefale.

Koteletter med balsamicobakte grønnsaker

Koteletter med syltet eple og løk. Koteletter er noe de fleste liker samtidig som det er god og rimelig hverdagsmat. Denne retten gjør kotelettene ekstra spennende med syltet eple og løk, og med en herlig rotmos til

Koteletter med syltet eple og løk

Gjør kotelettene spennende ved å fylle dem med godsaker. Spekeskinke og ost er en fin kombinasjon, men her har jeg valgt fylte koteletter med ost og spinat.

Fylte koteletter