La deg friste av disse spennende kotelettene. Ved å fylle dem blir ikke kotelettene bare supergode, de blir også saftige og med mer smak. Spekeskinke og ost er en fin kombinasjon, men her har jeg valgt ost og spinat.

4-6 koteletter
Ost
Spinat
1/2 ts spisskummin
1/2 ts malt koriander
3 dl kjøtt- kylling- eller grønnsakskraft/buljong

  • Velg tykke koteletter og lag et snitt som en lomme langs midten av kjøttet. Salte og pepre kjøttet godt
  • Grovrasp osten, hakk spinaten og bland inn krydderet - fyll dette i lommen
  • Brun kjøttet på hver side på middels/høy varme i 2-3 minutter til du har fått en gylden stekeflate. Skru ned varmen, tilsett kraften og la kjøttet steke under lokk til det er gjennomstekt og osten har smeltet - 8-10 minutter

Server med gode poteter, for eksempel ovnsstekte poteter, løkmarmelade og grønnsaker

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

45 minutter

Her får vi mye smak og lekket utseende uten å måtte ta den store oppvasken etterpå. Et helt måltid i en form gjør det så lett for oss. Fantastisk koteletter med balsamicobakte grønnsaker hvor vinaigretten fungerer både osm marinade for grønnsakene og saus til kjøttet. Har du en panne som også kan settes i ovnen er den å anbefale.

Koteletter med balsamicobakte grønnsaker

Koteletter med grillet paprika. Koteletter med grillet paprika er en fargerik, rimelig og smakfull rett. Server med bulgur, qinoa, ris eller poteter.

Koteletter med grillet paprika

Koteletter med syltet eple og løk. Koteletter er noe de fleste liker samtidig som det er god og rimelig hverdagsmat. Denne retten gjør kotelettene ekstra spennende med syltet eple og løk, og med en herlig rotmos til

Koteletter med syltet eple og løk