Avokado er sunt og godt, men har du prøvd å gratinere den? Gjør det! Denne lille lekkerbisken kan du ha som forrett, på tapas-bordet eller som middag med en frisk salat og godt brød ved siden av.

2 avokado
8 skiver chorizo
1 mozzarella

  • Forvarm ovnen til 225 grader
  • Del avokado i to og fjern stein og skallet
  • Legg avokadoen i en ildfast form og legg på to skiver chorizo på hver halve
  • Topp med osten - stek i ovnen under grill til osten har fått gyllen fargen
  • Server gjerne med et par dråper balsamico og ristede pinjekjerner. Du kan også bytte ut chorizo med reker.

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

20 min

Noe av det aller beste som finnes når man skal kose seg eller servere en lunsj er å lage bruschetta. Bruschetta i seg selv er grillet brød med olje som man gnir med hvitløk. Toppingen derimot kan variere til det uendelige. Den mest kjente varianten er med tomat og basilikum, men mulighetene er mange. Ved siden av den klassiske bruschetta pomodoro har jeg her en variant med god salami og avokado. Bruschetta i to varianter - Så enkelt og så godt

Bruschetta i to varianter

Meksikansk lasagne - Lasagne slår aldri feil og her har du en variant som sikkert kommer til å slå godt an. Denne har en meksikansk vri og smaker supert med frisk avokado på toppen.

Meksikansk lasagne

Quinoasalat med avokado En supersunn, fargerik og smakfull middagssalat med nydelig vinaigrettedressing. Salaten metter den godt, men du kan også ha i for eksempel skinke eller kylling i strimler.

Quinoasalat med avokado

Transelate »