Gratinert kyllingform er enkel, kjapp og velsmakende middag. Du kan også lage den i stand en god stund i forkant og bare sette den i ovnen når det nærmer seg middagstid. 

2-300 fullkornspasta
3-4 kyllingfilet
1 løk
2 bokser hakkede tomater
1 ts chilikrydder
1 ts spisskummin
3 dl revet ost
Salt og pepper

  • Forvarm ovnen til 200 grader

  • Kok pasta etter anvisning på pakken

  • Del kyllingen i strimler og stek dem i et par minutter på høy varme med litt salt og pepper

  • Hakk løken og la den surre på middels varme til den har blitt blank

  • Ha kyllingstrimlene, pasta, løk, tomater og krydder i en ildfast form

  • Strø over et godt lag med ost og gratiner i ovnen i 10-15 minutter til osten er smeltet og gyllen

Her kan du benytte akkurat de grønnsakene du liker best. Det handler kun om smak og behag. Server gjerne med hvitløksbrød

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

20 minutter

Totaltid40 minutter

Hvitløksbrød er lett å lage, spesielt når du tar utgangspunkt i halvstekt brød. Fantastisk godt til grillmat, tapas, og ikke minst salater, supper og pasta

Hvitløksbrød

Pølseform med bakte grønnsaker

Pølseform med bakte grønnsaker

Sunt, smakfullt og sabla enkelt å lage. Her kan du velge dine favoritt grønnsaker og ikke minst variere med ulike pølsesorter. Det er mye godt å velge mellom av krydderpølser; hvitløk, italienske, argentinske eller spanske. Poenget er at de skal bidra med smak så velg noen som har litt 'bite'. Dette er en perfekt rett når du skal ha mange på besøk eller som hyttemat.

Kylling i form med chorizo og cherrytomater

Dette kan fort bli den nye favorittgryta. Gratinerte kjøttboller med mozzarella blir garantert en favoritt. Selv en ukedag vil vi ha noe ordentlig godt, men det bør gå raskt. Med denne får du alt.

Gratinerte kjøttboller med mozzarella

Transelate »