5K
Gratinert kyllingform er enkel, kjapp og velsmakende middag. Du kan også lage den i stand en god stund i forkant og bare sette den i ovnen når det nærmer seg middagstid.
Gratinert kyllingform er enkel, kjapp og velsmakende middag. Du kan også lage den i stand en god stund i forkant og bare sette den i ovnen når det nærmer seg middagstid.
2-300 fullkornspasta
3-4 kyllingfilet
1 løk
2 bokser hakkede tomater
1 ts chilikrydder
1 ts spisskummin
3 dl revet ost
Salt og pepper
Forvarm ovnen til 200 grader
Kok pasta etter anvisning på pakken
Del kyllingen i strimler og stek dem i et par minutter på høy varme med litt salt og pepper
Hakk løken og la den surre på middels varme til den har blitt blank
Ha kyllingstrimlene, pasta, løk, tomater og krydder i en ildfast form
Strø over et godt lag med ost og gratiner i ovnen i 10-15 minutter til osten er smeltet og gyllen
Her kan du benytte akkurat de grønnsakene du liker best. Det handler kun om smak og behag. Server gjerne med hvitløksbrød