Selv en ukedag vil vi spise godt, men gjerne raskt og enkelt tilberedt. Trikset er å lage mange kjøttboller sånn at du når som helst kan trylle frem de deiligste retter. Dette er en av dem

4-6 personer

500 gr karbonade- eller kjøttdeig, (evt bland halvparten med kjøttdeig av svin)
1 skiver tørr loff
1 stort eller 2 små egg
2-3 ss parmesan
1 rød chili
2 fedd hvitløk
Bladpersille
Salt og pepper

1 Mozzarella
2 bokser hakkede tomater eller et glass pastasaus
Pasta

  • Lag kjøttbollene og stek de brune i en panne. Eller kjøp en pakke i butikken
  • Tilsett sausen eller tomatene og skru ned varmen
  • Legg over skiver av fersk mozzarella og sett på et lokk
  • La det småkoke i 3-5 minutter til osten har smeltet

Server med et dryss fersk basilikum, godt brød og pasta eller ris. 

Tips! I stedet for å ha pasta eller ris ved siden av kan denne kokes ferdig og blandes i gryta før gratinering. 

 

boller med kanaripoteter

Italienske kjøttboller

Cannelloni fylte pastarør

Cannelloni fylte pastarør

Pasta med pesto

Pasta med pesto

Transelate »