Selv en ukedag vil vi spise godt, men gjerne raskt og enkelt tilberedt. Trikset er å lage mange kjøttboller sånn at du når som helst kan trylle frem de deiligste retter. Gratinerte kjøttboller med mozzarella er en av dem.
Selv en ukedag vil vi spise godt, men gjerne raskt og enkelt tilberedt. Trikset er å lage mange kjøttboller sånn at du når som helst kan trylle frem de deiligste retter. Gratinerte kjøttboller med mozzarella er en av dem.
500 gr karbonade- eller kjøttdeig, (evt bland halvparten med kjøttdeig av svin)
1 skiver tørr loff
1 stort eller 2 små egg
2-3 ss parmesan
1 rød chili
2 fedd hvitløk
Bladpersille
Salt og pepper
1 Mozzarella
2 bokser hakkede tomater eller et glass pastasaus
Pasta
Server med et dryss frisk basilikum, godt brød og pasta eller ris.
I stedet for å ha pasta eller ris ved siden av kan denne kokes ferdig og blandes i gryta før gratinering.