Halloween er over oss og det handles gresskar til pynt. Det er dog synd å kaste all innmaten så da er en kake til festen helt perfekt, og hva med en herlig spicy gresskarsuppe. Med dette har du hele halloweenmenyen klar, og du slipper å kaste mat.
Halloween er over oss og det handles gresskar til pynt. Det er dog synd å kaste all innmaten så da er en kake til festen helt perfekt, og hva med en herlig spicy gresskarsuppe. Med dette har du hele halloweenmenyen klar, og du slipper å kaste mat.
130 gr sukker
3 stk egg
1/2 ts salt
1 ss vaniljeekstrakt eller 2 ts vaniljesukker
2 ss rapsolje
2 ss sitronsaft
3-4 dl gr gresskar
100 gr hvetemel
1-2 ss kanel
1 ss malt ingefær
1 ts malt muskatnøtt
2 ts natron
2 ts bakepulver
Fyll:
2 1/2 dl kremfløte
250 gr mascarpone ost
60 gr melis
2 ts kanel
2 ts vaniljeekstrakt
Fyll
Denne oppskriften kan også brukes til gulrotkake. Bare bytt ut gresskar med gulrot