Disse maiskolbene tipper jeg blir de beste du noen gang har spist. Sødmen fra maisen balanseres av syrligheten i limen, og paprika gir en herlig krydderlig smak. Kokosolje er kanskje ikke så mye brukt, men her harmonerer den perfekt med koriander. 

4 maiskolber
2-3 ss kokosolje (evt annen olje)
2 ts smoked paprikakrydder
1 kvast koriander
1 lime
Salt og pepper

  • Har du ferske mais så kan de gjerne kokes i 10 minutter før du legger dem på grillen. Alternativt grilles maisen i 10-12 minutter. Har du ferdigkokt mais gjør følgende:

  • Grill maisen i 4-5 minutter

  • Bland kokosolje, paprika, salt og pepper
  • Pensle maisen med blandingen 

  • Avslutt med en skvis limesaft før du strør over finhakket, frisk koriander

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

10 minutter

Totaltid20 minutter

Spareribs er grillmat på sitt beste. Sommeren står for døren og spareribs er best på grillen med tilbehør som grillede grønnsaker og fantastisk gode poteter

Spareribs

Sloppy Joe burger. En klassisk amerikansk rett med mange muligheter for variasjon.

Sloppy Joe

Kyllingvinger BBQ

Kyllingvinger BBQ