Grillspyd med kylling på en seng av fargerike grønnsaker. Bruk de grønnsakene du liker best for alt passer til kylling. Marinerer du kjøttet dagen i forveien er middagen klar på noen få minutter
Grillspyd med kylling på en seng av fargerike grønnsaker. Bruk de grønnsakene du liker best for alt passer til kylling. Marinerer du kjøttet dagen i forveien er middagen klar på noen få minutter
2 kyllingfileter
5 ss bbq-saus
2 ss sesamfrø
10 cherrytomater
10 aspargesbønner
4 reddiker
1/2 agurk
1 rød løk
Skjær kyllingfileten i strimler og legg dem til marinering i bbq-sausen i minst en time, men helst lenger. Planlegger du for morgendagen kan kyllingen med fordel marineres over natten.
Tre kjøttet på grillspyd - benytter du de av tre må de legges i vann i 15-20 minutter først
Rist sesamfrø i en tørr panne til de får litt farge - sett til side
Kok aspargesbønnene i vann i ett minutt. Skyll de i kaldt vann
Del reddiker, tomater og agurk og skjær løken i båter
Grill spydene på middels varme til kjøttet er gjennomstekt - strø over sesamfrø
Dandér grønnsakene på tallerken og legg spydene på toppen
Server med søtpotetfries