Grillspyd med kylling på en seng av fargerike grønnsaker. Bruk de grønnsakene du liker best for alt passer til kylling. Marinerer du kjøttet dagen i forveien er middagen klar på noen få minutter

2 kyllingfileter
5 ss bbq-saus
2 ss sesamfrø

10 cherrytomater
10 aspargesbønner
4 reddiker
1/2 agurk
1 rød løk

  • Skjær kyllingfileten i strimler og legg dem til marinering i bbq-sausen i minst en time, men helst lenger. Planlegger du for morgendagen kan kyllingen med fordel marineres over natten.

  • Tre kjøttet på grillspyd - benytter du de av tre må de legges i vann i 15-20 minutter først

  • Rist sesamfrø i en tørr panne til de får litt farge - sett til side

  • Kok aspargesbønnene i vann i ett minutt. Skyll de i kaldt vann

  • Del reddiker, tomater og agurk og skjær løken i båter

  • Grill spydene på middels varme til kjøttet er gjennomstekt - strø over sesamfrø

  • Dandér grønnsakene på tallerken og legg spydene på toppen

Server med søtpotetfries

Antall porsjoner2 personer

Tilberedningstid

50 minutter

Kylling satay er superenkel rett som både store og små setter pris på. Med flere spennende sauser og en frisk salat er det bare å kose seg.

Chicken Satay

Lag en herlig rett med smakfull kyllingcurry i salatwraps. Sprø salatblader med fantastisk krydret kylling og god tomatsaus. Rask, enkel og imponerende!

Kylling curry wraps

En litt småkjedelig hverdagsrett når rakst nye høyder med spennende tilbehør. Med soyaglasert kinakål ved siden av kylling, fisk eller svinebiff får du en piff som gjør middagen straks litt mer spennende

Kinakål med soyasaus