Når jeg lager grønnsakssuppe blir den aldri lik fra gang til gang, så dette er bare et utgansgspunkt. Benytt de grønnsakene du liker best og varier med makaroni, nudler, pølsebiter osv - godt og varmende blir det uansett

3 gulrøtter
1/2 kålrot
4-5 poteter
1 persillerot
1 sellerirot
1 purre
1 løk
1 1/2 l kjøtt- eller grønnsakskraft/fond eller buljong
Persille
Salt og pepper

  • Vask og skrell alle grønnsakene og skjær rotgrønnsakene i jevne biter

  • Skjær purren i skiver

  • Ha alle grønnsakene i en kjele og tilsett kraften 

  • Kok opp og la det småkoke i ca. 20 minutter til alle grønnsakene er møre

  • Skjær pølse i biter og ha de i suppen mot slutten av koketiden

  • Smak til med salt og kvernet pepper og gjerne et dryss persille

I suppa kan du tilsette wienerpølser i biter, suppeboller eller kylling i strimler. Server med godt brød

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

15 minutter

Totaltid45 minutter

Minestronesuppe er nydelig og perfekt når du har restemat. De fleste grønnsakene passer og litt ekstra blir det hvis du har i fisk, kjøttboller eller pølser

Minestrone

Hjemmelaget tomatsuppe med chili. Bort med posesuppen. Prøv deg heller på denne fyldige, deilige og smakfulle hjemmelagde tomatsuppen

Hjemmelaget tomatsuppe

Soppsuppe med bacon er lettvint og smaker fantastisk. Spesielt egnet på høsten når vi kan fråtse i masse god sopp som gir mulighet til ulike varianter

Soppsuppe med bacon og krutonger

Hvitløksbrød er lett å lage, spesielt når du tar utgangspunkt i halvstekt brød. Fantastisk godt til grillmat, tapas, og ikke minst salater, supper og pasta

Hvitløksbrød