Med dette fantastiske grepet blir restemiddagen den du gleder deg mest til. Har du rester etter en rødvinsgryte Bouef burgignon, bolognese eller egentlig hvilken som helts gryterett så vil denne formen toppet med parmesanstektepoteter gjøre susen.
Med dette fantastiske grepet blir restemiddagen den du gleder deg mest til. Har du rester etter en rødvinsgryte Bouef burgignon, bolognese eller egentlig hvilken som helts gryterett så vil denne formen toppet med parmesanstektepoteter gjøre susen.
Kjøttgryte
1 kg oksekjøtt (grytekjøtt av høyrygg eller bog)
2 gulrøtter
2 løk
3-4 hvitløksfed
2 dl rødvin
7 dl oksekraft/buljong
3 ss hvetemel
Timiankrydder
Salt og pepper
Parmesanstekte poteter
6-7 kokefaste poteter (Asterix, Beate eller Folva)
25 gr smør
50 gr parmesan
Pancetta eller bacon
Kjøttgryte eller Bouef burgignon
Parmesanstekte poteter
Server med godt brød og en grønn salat