Eventyrlige, snehvite sjokoladetrøfler er kanskje et nytt tilskudd til julekonfekten? Disse blir alltid en stor hit, og er flotte å gi i gave. Ikke minst er det herlig med en trøffel til kaffen!

300 gr hvit sjokolade
1½ dl kremfløte
1 1/2 dl kokosmasse
50 gr melis
25 gr smør

Pynt:
1 dl kokosmasse

  • Hakk sjokoladen

  • Varm opp fløten på svak varme i en liten kjele

  • Ha litt og litt av sjokoladen i den varme fløten og rør jevnt (fløten skal ikke koke)

  • Fortsett til all sjokoladen er smeltet og ta kjelen av varmen

  • Tilsett kokosmasse, melis og smør, og rør til en jevn masse

  • Ha massen i en beholder med lokk og sett i kjøleskap over natten

  • Form massen til små kuler og vend dem i kokos 

Oppbevares i kjøleskap til servering

Antall porsjoner 4o stk

Tilberedningstid

25 minutter

Mandelkjeks med hvit glasur er en hvit juledrøm. Deigen lages i forkanrt som er praktisk i en travel juletid. Selve bakedagen blir da en herlig hyggestund

Mandelkjeks

Dårlig tid, men trenger en deilig dessert? Da er kjeks med ostekrem redning. Søtsyrlig krem på kjeks med friske bær på toppen -visp der har du desserten din

Kjeks med kremost og bær

For oss sjokomane - disse kan du få helt dilla på. Kjeks og sjokolade blir til en herlig sjokoladekjekskake. Du kan også spice de opp med ulike nøtter, chili eller appelsinskall. Du kan også ha i Smashkuler, Maltesers, eller crispokuler.

Sjokoladekjekskake

Transelate »