Disse kyllingvingene er velsmakende og supergode. Med søtpoteter og jalapeñodip blir middagen perfekt. Kos deg!

Ca 10-15 kyllingvinger pr person

Rå kyllingvinger eller klubber
5 vårløk
5 ss honning
5 ss soyasaus
1-2 rød chili
1-2 cm ingefær
3-4 kvister frisk timian
Sesamfrø

2-3 søtpoteter
1 ts paprikakrydder
2 ss semulegryn
2 ss olivenolje

1 glass jalapeños
1 bunt frisk koriander

  • Finhakk ingrediensene og bland sammen marinaden
  • Legg kyllingvingene i bolle og hell over marinaden
  • Dekk til med plastfolie og la de marinere i en timets tid eller over natten i kjøleskapet
  • Kutt søtpotetene i lange staver
  • Tilsett olivenolje og krydre med paprika, semulegryn samt salt og pepper
  • Stek i ovnen i 25 til 30 minutter i 200 grader til de er møre og sprø
  • Legg kyllingvingene i en langpanne og stek de i 15-20 minutter på 200 grader.
  • Snu de, gjerne flere ganger, underveis
  • Strø eventuelt sesamfrø over før servering
  • Kjør jalapeños i en food prosessor sammen med koriander (stilker og alt) og en skvett olivenolje til en jevn røre
Kylling satay er superenkel rett som både store og små setter pris på. Med flere spennende sauser og en frisk salat er det bare å kose seg.

Chicken Satay

Lag en herlig rett med smakfull kyllingcurry i salatwraps. Sprø salatblader med fantastisk krydret kylling og god tomatsaus. Rask, enkel og imponerende!

Kylling curry wraps

Kyllingwraps med Hoi Sin er supergodt og egner seg både som forrett, en kveldssnacks eller som tilskudd til tapasbordet. En kyllingvariant av Crispy Duck.

Kyllingwraps