Dette blir en lekker middag med pannestekt ishavsrøye med purresaus og agurksalat. Og, det går like fint å velge ørret eller laks. Foretrekker fisk med skinn da den blir saftigere
Dette blir en lekker middag med pannestekt ishavsrøye med purresaus og agurksalat. Og, det går like fint å velge ørret eller laks. Foretrekker fisk med skinn da den blir saftigere
2 filet ishavsrøye - alternativt ørret eller laks
1 ss smør
Salt og pepper
Agurksalat
1/2 agurk
1 dl vann
2-3 ss eddik 7% - alternativt eplesidereddik
2 ts sukker
1 ts salt
1/2 ts pepper
Purresaus
1 ss smør
1/2 purre
1 ss hvetemel
2 dl melk
3 dl creme fraiche eller seterrømme
2-3 ss sitronsaft
Salt og pepper
Agurksalat
Purresaus
Fisken
Dander elementene på tallerken og nyt et godt måltid
Server med kokte poteter