Ikke den tradisjonelle potetsalaten vi er vant til med rømme eller creme fraishe, men aiaiai dette er godt. Herlig tilbehør til det meste og spesielt til all sommermat.

½ kg vaskede poteter med skall
1 lite glass oliven
1 lite glass kapers
1 kvast bladpersille
1 rødløk
1 sitron
1 dl olivenolje
Parmesan
Salt og pepper

  • Del potetene i to og legg de i en ildfast form. 
  • Bak de i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter
  • Kutt løken i tynne skiver og grovhakk bladpersille
  • Bland alle ingrediensene sammen i en bolle 
  • Smak til med sitronsaft, flaksalt og pepper og strø over noen flak parmesan

Server gjerne mens potetene fortsatt er lune.

boller med kanaripoteter

Italienske kjøttboller

Pølser med linser

Pølser med linser

Fiken med spekeskinke

Fiken med spekeskinke

Transelate »