Disse lekkerbiskene får garantert bein å gå på. Italienske kjøttboller er et must på tapasbordet, men den klassiske spagettiretten á la Lady og Landstrykeren er sikker vinner i seg selv.

300 gr karbonade- eller kjøttdeig
300 gr kjøttdeig av svin
1 løk
2 dl brødrasp
2 fedd hvitløk
1 egg
½ dl parmesan
1 kvast bladpersille
Salt og pepper

  • Bland raspet parmesan, hakket perislle, finhakk hvitløk og løk sammen med kjøttdeigen
  • Tilsett brødrasp, salt og pepper, og bland godt
  • Form kjøttbollene og stek de jevnt på middels varme til de får en fin stekeskorpe

Server med tomatsaus, til spagetti eller på tapasbordet.

Gratinerte kjøttboller med mozzarella blir garantert en favoritt. Selv en ukedag vil vi ha noe ordentlig godt, men det bør gå raskt. Med denne får du alt.

Kjøttboller med mozzarella

Kjøttboller med tomatsaus er en sikker vinner. Her med bakte småpoteter til. Ikke bare ser de fantastiske ut, de smaker herlig og passer for hele familien

Kjøttboller med tomatsaus