En sommer er over…, men resultatet er alle de gode råvarene vi nå kan kose oss med. Som for eksempel skogens gull – kantarellen. Den gjør seg skikkelig godt på pizza, men prøv også kantarellsmørbrød. Supergodt!
En sommer er over…, men resultatet er alle de gode råvarene vi nå kan kose oss med. Som for eksempel skogens gull – kantarellen. Den gjør seg skikkelig godt på pizza, men prøv også kantarellsmørbrød. Supergodt!
300-400 gr kantareller - eller en blanding av ulike sopper
1 løk
120-130 gr bacon
1-2 fedd hvitløk
1 rød chili (kan sløyfes)
Salt og pepper
4 skiver brød
Ost
Forvarm ovnen til 200 grader
Rens soppen og del den i mindre biter, hakk løken og finhakk chili og hvitløk - skjær bacon i biter
Fres løken i et par minutter og tilsett bacon og sopp - stek til bacon har fått fin farge - ha i chili og hvitløk mot slutten
Pensle brødet med litt olje og rist det i ovnen til det begynner å få farge - ta brødet ut, og fordel soppblandingen på skivene - avslutt med ost
Sett på grillelementet og stek til osten smelter og har fått litt farge
Rips, eller gele av rips eller rognebær smaker himmelsk til sopp