En sommer er over..., men resultatet er alle de gode råvarene vi nå kan kose oss med. Som for eksempel skogens gull - kantarellen. Den gjør seg skikkelig godt på pizza og, ikke minst i et ostesmørbrød
300-400 gr kantareller - gjerne blanding av ulike sopper
1 løk
120-130 gr bacon
1-2 fedd hvitløk
1 rød chili (kan sløyfes)
Salt og pepper
4 skiver brød
Ost
Forvarm ovnen til 200 grader
Rens soppen og del den i mindre biter, hakk løken og finhakk chili og hvitløk - skjær bacon i biter
Fres løken i et par minutter og tilsett bacon og sopp - stek til bacon har fått fin farge - ha i chili og hvitløk mot slutten
Pensle brødet med litt olje og rist det i ovnen til det begynner å få litt farge - ta det ut og legg en god porsjon av soppblandingen på hver skiver - avslutt med ost
Sett på grillelementet og stek til osten smelter og har fått litt farge
Fersk rips eller gele av rips eller rognebær smaker himmelsk til sopp