Koteletter med grillet paprika er en fargerik, rimelig og smakfull rett. Server med bulgur, qinoa, ris eller poteter. Ikke bare er paprikaen fargerik, den smakene også nydelige og passer perfekt til kotelettene. 

3-4 personer

4 svinekoteletter
3 paprika, gjerne forskjellige farger
2 rød chili
3 fed hvitløk
2 ss olivenolje
1 1/2 dl eplenektar
Salt og pepper

  • Gni kjøttet inn med salt og pepper og stek de på middels til høy varme til de får fin stekefarge
  • Legg til side og hold varme
  • Del paprikaen i grove strimler og fres i panne på middels til høy varme i 3-4 minutter
  • Tilsett finhakket chili det siste minuttet
  • Tilsett eplenektar/hvitvin
  • Legg kotelettene over paprikaen og la retten trekke på svak varme i 10-12 minutter undre lokk

Server med bulgur, qinoa, ris eller brød

Kjøttboller med mozzarella

Kjøttboller med mozzarella

Restemat

Gryterett med potetlokk

Transelate »