Dette er julens beste dessert. Krumkaker med krem og rørt jordbær. Alternativt kan du fylle krumkakene med riskrem eller multekrem.

4 egg
200 gr sukker
200 gr smeltet smør eller melange
200 gr hvetemel
12 ts malt kardemomme

1/4 l kremfløte
1/2 ts melis
Rørt jordbær

  • Smelt smøret og avkjøl det litt
  • Pisk egg og sukker til eggedosis og tilsett smøret
  • Vend forsiktig inn mel og kardemomme med en slikkepott
  • La røren svelle i ca 15 minutter - tilsett eventuelt et par spiseskjeer vann dersom røren blir for tykk. Rør godt.
  • Stek krumkakene og legg de over i en kopp så du får krumkakeskåler
  • Pisk krem med vaniljesukker og fyll krumkakene med krem og rørte jordbær

Antall porsjoner ca 25 stk

Knasende sprø havreflarn er en sikker vinner og rekker knapt innom kakeboksen før de blir spist opp. Hos oss bytter vi ut en del av havregrynene med hakkede mandler som gjør de bare enda bedre.

Havreflarn