Kylling cajun med maissalsa er en spicy og real kyllingrett som er proppfull av smak. Og maissalsaen.. wow!.. den setter virkelig sitt prek på retten - tipper den blir spist opp

600-700 gr kylling lårfilet (eller den delen du vil)
2-3 ss cajun-krydder
2-3 ss olivenolje

400-500 gr maiskorn
1 fedd hvitløk
2 ss smør
2 ss hvetemel
Ca 2 1/2 dl melk
1 ts cajennepepper
1 ts salt

Grønnsaker

  • Bland cajun-krydder og olje, og gni inn kyllingen

  • Lag en tykk hvit saus ved å smelte smør og tilsette hvetemel - spe med melk og varm til kokepunktet - tilsett litt mer melk hvis sausen blir for tykk

  • Tilsett mais (hold unna ca 1 dl) og hvitløk - la det småkoke i et par minutter - ta kjelen fra platen og kjør sausen grovt med en stavmikser

  • Smak til med cajennepepper og salt - sett kjelen tilbake på platen og tilsett resten av de hele maiskornene - hold varm og rør jevnlig
  • Stek kyllingen og de grønnsakene du har valgt

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

45 minutter

Kyllingvinger eller klubber. Ingefær- og honningmarinerte kyllingvinger med søtpoteter. Dette er sprø spicy kyllingvinger med hot tilbehør

Kyllingvinger BBQ

Kyllingwraps med Hoi Sin er supergodt og egner seg både som forrett, en kveldssnacks eller som tilskudd til tapasbordet. En kyllingvariant av Crispy Duck.

Kyllingwraps

Transelate »