Kylling cajun med maissalsa er en spicy og real kyllingrett som er proppfull av smak. Og maissalsaen.. wow!.. den setter virkelig sitt prek på retten – tipper den blir spist opp
Kylling cajun med maissalsa er en spicy og real kyllingrett som er proppfull av smak. Og maissalsaen.. wow!.. den setter virkelig sitt prek på retten – tipper den blir spist opp
600-700 gr kylling lårfilet (eller den delen du vil)
2-3 ss cajun-krydder
2-3 ss olivenolje
400-500 gr maiskorn
1 fedd hvitløk
2 ss smør
2 ss hvetemel
Ca 2 1/2 dl melk
1 ts cajennepepper
1 ts salt
Grønnsaker
Bland cajun-krydder og olje, og gni inn kyllingen
Lag en tykk hvit saus ved å smelte smør og tilsette hvetemel - spe med melk og varm til kokepunktet - tilsett litt mer melk hvis sausen blir for tykk
Tilsett mais (hold unna ca 1 dl) og hvitløk - la det småkoke i et par minutter - ta kjelen fra platen og kjør sausen grovt med en stavmikser
Stek kyllingen og de grønnsakene du har valgt